Om oss

Om oss

Det här är Trade271

Vi är ett litet företag med stora ambitioner. 
Vi är ständigt på jakt efter nya spännande produkter som vi kan erbjuda till våra kunder, produkter som har det där lilla extra.
Idag är återförsäljare av handtvålen Grip Clean, en effektivt och 100% naturlig industritvål. 

Vår vision
Vår slogan är “We make trade fun” och det är precis vad vi försöker göra.
Vår vision är att bli Sveriges marknadsledande företag som erbjuder innovativa och miljövänliga produkter som gör världen till en bättre plats. Vår affärsidé
Vår affärsidé är att erbjuda innovativa produkter som på ett roligt sätt underlättar vardagen, både för företag och privatpersoner.
Vår mission
Vi strävar efter att tillämpa värderingar från en svunnen tid, till vår värld där fysisk service blir allt ovanligare.
Vi brinner för service och gör vårt yttersta för att varje kund ska få en god och personlig upplevelse hos oss.  

Vem är vi?

“Numret 271 har jag haft på min cross-cykel sen jag började köra motocross för 15 år sedan och det har alltid gett mig tur. Därför var det självklart för mig att numret skulle följa med när jag startade mitt första företag också.

Vår slogan “We make trade fun” talar för sig själv. Genom ovanligt bra service och innovativa produkter slår vi oss in som hungriga underdogs med mål att sprida färg och glädje till en annars ganska “grå och tråkig” bransch.

Under vårt första år har handtvålen Grip Clean:
· Blivit över tio företags nya favorittvål. 
· Börjat säljas i två stycken ICA Kvantum butiker, i Hörby och Helsingborg.
· Gett en mängd med privatpersoner renare och friskare händer. 

Trots allt som hänt har vi inga planer på att sänka farten, 2019 lägger vi i nästa växel och året kommer bland annat bjuda på nya produktlanseringar, utställningar på bland annat X-Games, Elmia och MXSM samt en ny smidig webbshop.

Följ med på vår resa, den har precis börjat.”

Isak Andersson, grundare och ägare.

Vår historia

Det som idag är Trade271, började redan hösten 2016 som ett skolprojekt. Vi var fem klasskompisar som skulle starta ett UF-företag tillsammans, där man startar upp ett “riktigt” företag i praktiken. Idéerna var många, men eftersom vi alla kom från mindre industriorter bestämde vi oss snabbt för att välja en produkt som var intressant för målgruppen i vårt närområde, där vi faktiskt kunde göra skillnad.

Vi fick först syn på Grip Clean genom det amerikanska tv-programmet Shark Tank, där Grip Cleans CEO Bryce Hudson var med och pitchade sin produktidé. Vi fastnade direkt för produkten, en handtvål som både rengjorde händerna och samtidigt var snäll mot huden och miljön. Det passade perfekt för vår målgrupp.

Vi skickade iväg ett mail till Bryce som till vår stora förvåning svarade oss. Han tyckte det var roligt att vi blivit intresserade av hans handtvål och hjälpte oss att komma igång med verksamheten. Namnet på vårt företag blev Rent Grepp UF.

Idag är Rent Grepp UF ett minne blott, men idéerna om kundnärhet, miljötänk och service lever kvar.

Har du några frågor eller vill komma i kontakt med oss?

Tveka inte att höra av er! 

0706 856 476
%d bloggers like this: