Företaget Proswede använder Grip Clean

Tidigare i veckan levererade vi andra omgången av Grip Clean till industriföretaget Proswede Invest AB i Hörby. Företaget har valt att använda sig av vår 4-liters dunk med tillhörande vägg-pump i borstat aluminium, något som har funkat bra tycker VD Tommy Andersson. “Handtvålen har blivit en favorit bland de anställda och tar bort alla sorters smuts och fett.” säger han.
Pumpen som Proswede har valt räcker upp till 650 tvättar och med

Vill ni också slippa komma hem med smutsiga händer från jobbet? Vill ni också slippa utslag, eksem och irriterad hud? Vill ni också värna om miljön och förhindra att mikroplaster åker ut i våra sjöar och hav?

Kontakta oss på Trade271 så hittar vi en lösning till ert företag!

Proswede

Leave a Reply

%d bloggers like this: